За MLM и афилиейт програмите и къде е мястото на Free MLM

Мрежовият маркетинг, познат още като мулти-левъл маркетинг или MLM представлява афилиейт, който е на толкова много нива, че фокусът се измества от продажби на продукта към набиране на други участници в MLM системата. В почти всички MLM програми влизането е… платено :( Това ги приближава на външен вид до измамните схеми, наречени “пирамиди” и силно отблъсква хората.

Затова се получава така, че афилиейт програмите (в които по правило всеки се включва безплатно) и MLM, които по своята същност представляват почти едно и също, всъщност потеглят в толкова различни посоки, че на никого не му е хрумвало да ги комбинира… досега :)

Free MLM представлява иновативна комбинация от MLM и афилиейт програма, съчетавайки предимствата на двете неща. Включването е напълно безплатно и без ангажименти и комисионните вървят в две посоки – надолу в MLM стил и настрани по начин, типичен за афилиейт програмите. На практика като партньори на Free MLM получавате комисионни от продажбите на привлечените от вас хора и на много други, привлечени от тях (10%), както и бонус от продажбите на 2-ро ниво афилиейт партньори (3%). Ето нагледно какво се случва:

Комисионни на афилиейт програми
Комисионните от афилиейт програмата на Free MLM

Ако имате допълнителни въпроси може да коментирате в Блога на Free MLM и по-конкретно в публикацията за маркетинговия план на Free MLM, където афилиейт бонусът е наречен “специален бонус”.

Australian autumns are a sight to behold, and Sydney is one city that encourages visitors to enjoy those vibrant colors to the max. Given that the weather is pleasant, autumn is certainly one of the best times of year for a visit, so hurry up and book cheap flights to Sydney.