За MLM и афилиейт програмите и къде е мястото на Free MLM

Мрежовият маркетинг, познат още като мулти-левъл маркетинг или MLM представлява афилиейт, който е на толкова много нива, че фокусът се измества от продажби на продукта към набиране на други участници в MLM системата. В почти всички MLM програми влизането е… платено 🙁 Това ги приближава на външен вид до измамните схеми, наречени “пирамиди” и силно отблъсква хората.

Затова се получава така, че афилиейт програмите (в които по правило всеки се включва безплатно) и MLM, които по своята същност представляват почти едно и също, всъщност потеглят в толкова различни посоки, че на никого не му е хрумвало да ги комбинира… досега 🙂

Free MLM представлява иновативна комбинация от MLM и афилиейт програма, съчетавайки предимствата на двете неща. Включването е напълно безплатно и без ангажименти и комисионните вървят в две посоки – надолу в MLM стил и настрани по начин, типичен за афилиейт програмите. На практика като партньори на Free MLM получавате комисионни от продажбите на привлечените от вас хора и на много други, привлечени от тях (10%), както и бонус от продажбите на 2-ро ниво афилиейт партньори (3%). Ето нагледно какво се случва:

Комисионни на афилиейт програми
Комисионните от афилиейт програмата на Free MLM

Ако имате допълнителни въпроси може да коментирате в Блога на Free MLM и по-конкретно в публикацията за маркетинговия план на Free MLM, където афилиейт бонусът е наречен “специален бонус”.